Test, 1,2,3 – de start van Speechman


Na in een jaar tijd circa 90 speeches voor 1 persoon te hebben geschreven – na in ruim 20 jaar de meest uiteenlopende teksten te hebben geschreven – na beide constateringen bij elkaar te hebben opgeteld, besloot Speechman dat het tijd was om de wereld te vertellen dat hij toespraken smeedde. De woordensmid vertelde wat hij al veel eerder had moeten vertellen op zijn site http://www.schrijfmijnspeech.nl

En iedereen die daar zijn credo las, zei: ‘Ja, dat is zoals het moet. Niet een andere site over speechschrijven zegt het zo expliciet’.
Daar was Speechman blij mee. Maar op een site over speeches kun je niet alles kwijt wat je daarover wilt zeggen. Heel raar, maar het is zo. Dus begin ik mijn eigen Blog. Met het voornemen om wekelijks (ten minste) te schrijven over zaken die aan het schrijven raken. Met de uitdrukkelijke uitnodiging voor iedereen die mij vindt en leest, om te reageren, aan te vullen, uit te dagen, te bevragen.
Aldus.

Over hanvanwel
Alles voor de kunst. De kunst van het kijken, schilderen, schrijven, creëren, vertellen, genieten, bedenken en maken. De kunst van het je eeuwig verbazen. Maar ook de kunst van het rouwen. En de kunst van het weer doorgaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: