Social media commercial: Digeus


Ik ben gewend dat de telefoon rond etenstijd gaat en iemand met veel lawaai op zijn achtergrond vraagt of hij me stoort en of ik wel weet of etcetera. In de social media gaat dat anders. Nee, andersom. De Nieuwe Communicatie heeft ontdekt dat je slim je doelgroepen kunt selecteren en segmenteren door in de social media op zoek te gaan naar groepen die geschikt zijn voor bepaalde boodschappen en produkten. Dat weet je natuurlijk allang. Een paar dagen geleden kreeg ik een simpel, kort en vriendelijk mailtje van Alise Johnson. Ik ken haar niet. Zij mij niet.

Haar firma Digeus zoekt alle social media af om mensen en blogs als ik te vinden. En om mensen als ik een vraag te stellen en een aanbod te doen. Dit schrijft Alice:
Hi Han, Could you please mention about our Digeus System Optimizer on your blog. I will give you a full version in exchange. I am Alise Johnson, I work for Digeus, Inc. http://digeus.com/products/systemoptimizer/system-optimizer.html

Zo simpel, en daar houd ik erg van, dat ik bij voorbaat val voor Alice. Om haar een plezier te doen kijk ik op de url zodat ik zeker weet dat Alice een mooi product vertegenwoordigt – en eigenlijk weet ik het antwoord al. Ik doe de proeftest en ja, Digeus mag van mij. Dus ik doe Alice een lol en geef hier de korte samenvatting die ook op de site te vinden is. Dan heb ik mijn werk gedaan – want ik hou van simpel – en heeft Alice haar zin: ergens in een uithoek op Internet in een Blog die een bescheiden lezersaantal kent, wordt gesproken over haar product.
Maar Alice is nog niet klaar met ons. Ik laat haar weten dat ik over Digeus wil schrijven en direct stuurt ze me het volgende terug:

Thank you for your desire to create a review. Please send me the link to your review as soon as you create it. We may also provide a free copy for any of your readers if they create a review in any blog/forum/tweeter/facebook, etc. Please let them know, as this offer expires on the 1st of September. If you have any questions about our products, don’t hesitate to ask them. Sincerely, Alise Johnson PR Manager Digeus, Inc

Dat je het weet. Het is gratis en het werkt . Want hoe modern we ook zitten te bloggen, de tegeltjeswijsheid van voor de jaartelling is nog steeds van kracht: “voor wat hoort wat”. Dan nu de Digeus-belofte:

Digeus System Optimizer is the smartest way to solve computer problems and protect your valuable data. This easy-to-use software helps you eliminate system crashed, prevent computer problems, and restore your system to a healthy state.

System Optimizer Features
Automatically identifies and repairs common Windows problems
Finds and deletes duplicate files – regain valuable hard disk space
Removes invalid registry entries increasing system performance
Eliminates system crashes, freezes and slowdowns
Improves PC boot up and response time
Cleans over 50 different types of junk files
Cleans your Internet History and other personal traces
Dear Alice, I hope you are satisfied.
forever yours
Speechman

Over hanvanwel
Alles voor de kunst. De kunst van het kijken, schilderen, schrijven, creëren, vertellen, genieten, bedenken en maken. De kunst van het je eeuwig verbazen. Maar ook de kunst van het rouwen. En de kunst van het weer doorgaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: