Kamagurka’s 24 uurs iPad-performance, Stedelijk – 13.30


De Pers is – bijna – weg. Intussen stroomt het publiek binnen. Niet iedereen is op de hoogte van wat er hier gebeurt. Of maar half, zoals die mevrouw die plotseling naast me staat en vraagt: ‘Wie is nou eigenlijk hier eh.. Kamagurka?’ Ik wijs op Luc. ‘Ah ja. En wat doet hij eigenlijk?’ Ik leg het uit; ontwerpen, printen, framen en vernietigen. ‘Zo, is dat zo? ‘ Het volgende half uur is ze niet weg te slaan. (niet dat dat moet). En zo gaat het met bijna iedereen hier, bezoekers en pers. Mensen blijven gefascineerd kijken naar dit proces. Nog nooit is dit op deze manier gedaan en gezien. Dat besef neemt meer en meer toe. Dit is zo uniek en bijzonder in zoveel verschillende opzichten.
Intussen loopt ook Willem de Ridder binnen – eminence bij uitstek als het om vernieuwing en media gaat. We maken hier een ongekend feest mee. Wie tijd en zin heeft, zal we knettergek zijn als hij hier niet bij wil zijn.

Over hanvanwel
Alles voor de kunst. De kunst van het kijken, schilderen, schrijven, creëren, vertellen, genieten, bedenken en maken. De kunst van het je eeuwig verbazen. Maar ook de kunst van het rouwen. En de kunst van het weer doorgaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: