Kamagurka’s 24 uurs iPad-performance, Stedelijk, 08.30


Om kwart voor zeven krijg ik een sms dat Giel Beelen over een half uur een telefonisch live interview wil met Kamagurka. Aldus. In de uitzending worden het project en de site een aantal keren genoemd. Het is een kort, krachtig interview.
Naarmate de ochtend vordert wordt Kamagurka kritischer op het resultaat. De werken ‘die ’t waard zijn om vernietigd te worden’ moeten aan steeds hogere eisen voldoen. De geplande 70 tot 80 werken worden drastisch teruggebracht. Luc streeft nu naar 50 werken van de juiste kwaliteit.
Hoofd Cultureel Supplement, Paul Steenhuis, wandelt binnen om de laatste vorderingen te bespreken voor het speciale katern dat vanavond wordt meegedrukt in NRC H.

Het aantal kijkers op onze video stream is alweer gestegen naar een stuk of 40. Luc besluit om door te werken tot 11.00 uur en dan de definitieve selectie te maken. Bert’s iPod speelt loungy muziek van ’t Clienteel – zoals hij het noemt. “Echte muziek voor de zondagmorgen,” vertelt hij, “en daarna gaan we fietsen.” Luc bekent dat hij nu (08.20 u) alleen maar trek heeft in rauwe vis en/of steak tartare.

Ik neem een plakje citroencake.

Over hanvanwel
Alles voor de kunst. De kunst van het kijken, schilderen, schrijven, creëren, vertellen, genieten, bedenken en maken. De kunst van het je eeuwig verbazen. Maar ook de kunst van het rouwen. En de kunst van het weer doorgaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: