Kamagurka’s 24 uurs iPad-performance, Stedelijk, 10.30


We overleggen over de tijd die nu nog over is en rekenen terug vanaf 12.00, dus wat nu nog binnen anderhalf uur moet gebeuren. Kamagurka is tevreden met de oogst die nu aan de muren hangt. En met hem alle bezoekers die er gisteravond (laat) waren en nu verrast zien wat er intussen is gebeurd. Het project heeft vier muren met schitterende Kama’s opgeleverd. Luc besluit om nog een afsluitend werk te maken zodat rond 11.00 uur begonnen kan worden met het moeilijkste deel van deze performance: het lossnijden van het canvas uit alle 50 lijsten. We schatten in dat dit ruim 30 minuten duurt, zodat het shredderen ergens tussen half en kwart voor twaalf kan beginnen. Dat gebeurt uiteraard in dezelfde ruimte waar we nu al bijna de volle 24 uur aan het werk zijn.

Na het shredderen is er voor een kleine groep genodigden de shredder-afterparty en dan zit het er echt op. 24 onvergetelijke uren die tot onvergetelijke resultaten hebben geleid. Helemaal hetzelfde zal dit leven niet meer zijn.

Over hanvanwel
Alles voor de kunst. De kunst van het kijken, schilderen, schrijven, creëren, vertellen, genieten, bedenken en maken. De kunst van het je eeuwig verbazen. Maar ook de kunst van het rouwen. En de kunst van het weer doorgaan.

One Response to Kamagurka’s 24 uurs iPad-performance, Stedelijk, 10.30

  1. robert says:

    bedankt voor het mooie verslag!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: